Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στην Μίλγουολ μετά από 14 χρόνια ο Κέιχιλ!

Επέστρεψε στην Μίλγουολ μετά από 14 χρόνια ο Κέιχιλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2018 23:47
Μετά από 14 χρόνια ο 38χρονος πλέον Αυστραλός μεσοεπιθετικός, Τιμ Κέιχιλ επέστρεψε στην Μίλγουολ με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Στην ομάδα όπου ξεκίνησε την καριέρα του επέστρεψε ο Τιμ Κέιχιλ. Ο αρχηγός της Εθνικής Αυστραλίας έβαλε την υπογραφή του σε εξάμηνο συμβόλαιο με την Μίλγουολ και έτσι θα φορέσει ξανά τη φανέλα των «λιονταριών» μετά από 14 χρόνια.

Ο 38χρονος είχε φύγει από το Σύδνεϋ το μακρινό 1997 για να υπογράψει στην Μίλγουολ, στην οποία έμεινε έως και το 2004, σημειώνοντας 56 γκολ σε 249 παιχνίδια. Με τους Λονδρέζους, ο Αυστραλός πανηγύρισε την άνοδο στην 2η κατηγορία τη σεζόν 2000-01, ενώ ήταν από τους πρωταγωνιστές στην ιστορική πορεία του συλλόγου ως τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2004.

Μετά την Μίλγουολ, ο Κέιχιλ φόρεσε για οχτώ χρόνια τη φανέλα της Έβερτον και στη συνέχεια αποχώρησε για άλλες… πολιτείες. Τα τελευταία χρόνια έπαιξε σε MLS και Κίνα ενώ πέρσι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της πατρίδας του για λογαριασμό της Μέλμπουρν Σίτι.

Η Μίλγουόλ βρίσκεται στην 15η θέση της Τσάμπιονσιπ ενώ ενδέχεται να συναντήσει την Τότεναμ στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας όπως προέκυψε στη σημερινή (29/1) κλήρωση για τον 5ο γύρο του θεσμού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.