Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Σουόνσι «ξέρανε» (και) την Άρσεναλ!

Πρέμιερ Λιγκ: Η Σουόνσι «ξέρανε» (και) την Άρσεναλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2018 23:43
Μετά την Λίβερπουλ, η Σουόνσι έριξε στο… καναβάτσο και την Άρσεναλ. Οι «κύκνοι» πήραν μεγάλη νίκη με 3-1 στο «Λίμπερτι» και ξέφυγαν προσωρινά από τη ζώνη του υποβιβασμού! Κλούκας (34’, 86’) και Αγιού (61’) οι σκόρερ, προηγήθηκαν με Μονρεάλ (33’) οι φιλοξενούμενοι.

Η Σουόνσι κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Άρσεναλ στο «Λίμπερτι» και αφήνει τους «κανονιέρηδες» μακριά από την τετράδα. Οι «κύκνοι», που είναι άλλη ομάδα με τον Κάρλος Καρβαγιάλ στον πάγκο τους, έφεραν… τούμπα το σκορ και πήραν ακόμα μια βαθιά βαθμολογική «ανάσα» στη μάχη της σωτηρίας. Στον αντίποδα, οι «κανονιέρηδες» γνώρισαν άλλη μια απώλεια και βρέθηκαν στο -8 από την 4η θέση, βλέποντας το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ να απομακρύνεται επικίνδυνα.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ προηγήθηκε στο 33’ με κοντινή προβολή του Μονρεάλ, όμως στο επόμενο λεπτό ο Κλούκας δεν αστόχησε από κοντά, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 61’ χάρη σε τραγικό λάθος του Τσεχ. Ο Μονρεάλ γύρισε τη μπάλα στον Τσέχο πορτιέρο, αυτός έκανε το τσαφ και την δώρισε στον Αγιού, που από κοντά έγραψε το 2-1 για τη Σουόνσι.

Το γκολ ήρθε δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του Χένρικ Μχιταριάν, ο οποίος έκανε ντεμπούτο, όμως αυτό δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα για τη νέα του ομάδα. Η Σουόνσι δεν απειλήθηκε σημαντικά και μάλιστα είχε δοκάρι με τον Αγιού (71’) για ένα τρίτο γκολ. Το 3-1 ήρθε στο 86’, όταν μετά από λάθος του Μονρεάλ, ο Αγιού μπήκε στην περιοχή και έδωσε έτοιμο γκολ στον Κλούκας για το τελικό αποτέλεσμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.