Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Σούπερ Τότεναμ, έριξε στο… καναβάτσο την Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Σούπερ Τότεναμ, έριξε στο… καναβάτσο την Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2018 00:09
Με τον Έρικσεν να σκοράρει το δεύτερο γρηγορότερο γκολ στην ιστορία της Πρέμιερ και το αυτογκόλ του Τζόουνς, η Τότεναμ κέρδισε με 2-0 την απογοητευτική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο. και πλησίασε στο -2 από την τετράδα. Σε μπελάδες η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Φωτιά στη μάχη της τετράδας έβαλε η Τότεναμ. Οι «πετεινοί» κέρδισαν με 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γουέμπλεϊ» και μείωσαν στο -2 τη διαφορά από Τσέλσι και Λίβερπουλ (ισοβαθμούν στην 3η θέση) ενώ βρίσκονται μόλις στο -5 από την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο έκανε ονειρικό ξεκίνημα, αφού προηγήθηκε στα πρώτα 11 δευτερόλεπτα του αγώνα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την ολιγωρία στην άμυνα της Γιουνάιτεντ και σκόραραν με τον Έρικσεν, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο γρηγορότερο γκολ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, όταν στο 28’ ο Τζόουνς υπέπεσε σε αυτογκόλ, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην Τότεναμ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» περιορίστηκαν σε φλύαρη κατοχή και απείλησαν μόνο μια φορά με ένα δυνατό σουτ του Λουκάκου (55’). Η Τότεναμ έλεγχε τον αγώνα και θα μπορούσε να πετύχει τρίτο γκολ έχοντας σημαντικές στιγμές με Έρικσεν και Σον. Το 2-0 έμεινε ως το φινάλε και οι «πετεινοί» μπήκαν για τα καλά στο κόλπο της τετράδας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.