Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Προβάδισμα τελικού με Σουάρες η Μπαρτσελόνα

Κύπελλο Ισπανίας: Προβάδισμα τελικού με Σουάρες η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/2/2018 00:31
Με γκολ του Σουάρες (67') η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 1-0 την Βαλένθια στο «Καμπ Νου» και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Φωνάζουν για αποβολή του Σέρχι Ρομπέρτο οι «νυχτερίδες».

Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Βαλένθια, ωστόσο με γκολ του Σουάρες πήρε τη νίκη με 1-0 στο «Καμπ Νου» και απέκτησε προβάδισμα για τον τελικό του Κυπέλλου εν όψει της ρεβάνς στο «Μεστάγια».

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής (έως 82%) στο πρώτο μέρος, ωστόσο αδυνατούσε να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις για γκολ. Ένα σουτ του Ινιέστα (39’) που πέρασε παράλληλα από την εστία ήταν η μοναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων, που στο 37’ στάθηκαν τυχεροί που έμειναν με έντεκα, αφού ο Σέρχι Ρομπέρτο βρήκε με τις τάπες τον μηρό του Αντρέας Περέιρα.

Το γκολ για την Μπαρτσελόνα ήρθε στο 67’. Ο Μέσι με όμορφη ενέργεια κράτησε τη μπάλα μπροστά από τρεις παίκτες και έβγαλε «γλυκιά» σέντρα στον Σουάρες, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά «έγραψε» το 1-0. Κουτίνιο (74’) και Αλκάθερ (80’) είχαν καλές στιγμές με σουτ για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο ο Ντομένετς αντέδρασε σωστά και το 1-0 έμεινε ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.