Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Εϊμπάρ έριξε πεντάρα στην Σεβίλλη

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Εϊμπάρ έριξε πεντάρα στην Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/2/2018 17:49
Η Εϊμπάρ διέλυσε με 5-1 την Σεβίλλη στο «Ιπουρούα» και μείωσε στο -1 τη μεταξύ τους διαφορά από την 6η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις η Εϊμπάρ. Οι Βάσκοι ισοπέδωσαν με 5-1 την Σεβιλλη του Μοντέλα στην έδρα τους και συνεχίζουν να κάνουν όνειρα για Ευρώπη, μειώνοντας στο -1 τη διαφορά από την 6η θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ξεκίνημα και στο πρώτο 20λεπτο είχαν βάλει γερές βάσεις νίκης χάρη στα γκολ των Κίκε Γκαρσία (1’) και Ορεγιάνα (17’). Η Σεβίλλη μείωσε στο 21’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαράμπια, όμως στο 32’ ο Ραμίς σκόραρε με κεφαλιά, δίνοντας εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στην επανάληψη, οι Ανδαλουσιανοί δεν κατάφεραν να βρουν ένα γκολ και να επιστρέψουν στο ματς. Αντίθετα, πλήρωσαν τους κενούς χώρους και δέχτηκαν άλλα δύο γκολ από τους Ορεγιάνα (61’) και Αρμίγια (83’).

Το 5-1 υπέρ της Εϊμπάρ ήταν το τελικό σκορ, με τη Σεβίλλη να μετράει πλέον μόλις μια νίκη στα τελευταία οχτώ παιχνίδια πρωταθλήματος και μάλιστα έχοντας παθητικό 20 γκολ. Στα αξιοσημείωτα πως και τις τέσσερις φορές που η Εϊμπάρ πέτυχε πέντε γκολ σε ματς πρωταθλήματος ήταν απέναντι σε ομάδες της Ανδαλουσίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.