Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Αλαφούζος έβαλε 4.5 εκατομμύρια, εσείς τι έχετε βάλει»;

«Ο Αλαφούζος έβαλε 4.5 εκατομμύρια, εσείς τι έχετε βάλει»;

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/2/2018 22:14
Φωτιές άναψε στη χθεσινή συζήτηση στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η τοποθέτηση του Αλέκου Σφυρή προς τους απλήρωτους εργαζομένους της εταιρίας!

Στα όρια τους βρίσκονται οι υπάλληλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που εδώ και έναν χρόνο βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις στον σύλλογο. Στους περισσότερους οφείλονται μισθοί πέντε και έξι μηνών και όλο αυτό το διάστημα βάζουν «πλάτη» για να μπορέσει η ομάδα να έχει όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να «βαρέσει κανόνι».

Έτσι, χθες (5/2) όταν τους ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Αγησίλαου Τουμαζάτου εκείνοι ζήτησαν να μάθουν πότε πρόκειται να πληρωθούν. Για μία ακόμα φορά έλαβαν υποσχέσεις, ωστόσο εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικοί καθώς ανάλογες εγγυήσεις έχουν λάβει και στο παρελθόν χωρίς όμως να τηρηθούν.

Οι τόνοι ανέβηκαν και σε εκείνο το σημείο ο Αλέκος Σφυρής, ο οποίος θα έχει πλέον την επίβλεψη των οικονομικών θεμάτων στην ΠΑΕ έβαλε... φωτιά στην συζήτηση: «Ο Αλαφούζος από την μέρα που ανακοίνωσε ότι φεύγει, έχει βάλει 4.5 εκατομμύρια ευρώ, εσείς τι έχετε βάλει», φέρεται να είπε στους ανθρώπους που παίρνουν απλά έναν μισθό.

Η συγκεκριμένη φράση έκανε έξαλλη την πλειοψηφία των εργαζομένων που αντέδρασαν έντονα, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση δεν ξέφυγε!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.