Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Βόμβα» Κόντε: «Μπορεί να χάσει τη σεζόν ο Μοράτα»

«Βόμβα» Κόντε: «Μπορεί να χάσει τη σεζόν ο Μοράτα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/2/2018 17:07
«Βόμβα» από τον Αντόνιο Κόντε στην συνέντευξη Τύπου της Τσέλσι, αφού όπως άφησε να εννοηθεί, ο Άλβαρο Μοράτα ενδέχεται να μείνει εκτός μέχρι και το τέλος της σεζόν!

Ανησυχία στις τάξεις της Τσέλσι όσον αφορά την κατάσταση του Άλβαρο Μοράτα. Ο βασικός σέντερ φορ των «μπλε» αντιμετωπίζει πρόβλημα στην μέση και δεν έχει αγωνιστεί σε παιχνίδι των «μπλε» από τις 13 Ιανουαρίου. Μάλιστα, ο Αντόνιο Κόντε άφησε να εννοηθεί ότι ο παίκτης μπορεί να μείνει στα… πιτς μέχρι το φινάλε της σεζόν:

«Συνεχίζει να έχει αυτό το πρόβλημα και προσπαθούμε να βρούμε μια λύση για τον αφήσουν οι πόνοι. Με ρωτάτε πόσο καιρό θα μείνει εκτός. Ίσως χρειαστεί μια ημέρα, ίσως ένα μήνα, ίσως να μην παίξει ξανά φέτος. Δεν ξέρω, είμαι λίγο ανήσυχος γιατί όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι ο παίκτης για μας».

Φυσικά δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα γιατί τόσο καιρό ο σύλλογος δεν έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση του Μοράτα αλλά και γιατί η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να παραχωρήσει τον Μισί Μπατσουαγί στην Ντόρτμουντ, την ώρα που ο βασικός φορ της ομάδας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Τσέλσι έχει μείνει μόλις με έναν «κλασικό» φορ, τον Ολιβέ Ζιρού, που αποκτήθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών από την Άρσεναλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.