Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α:  Ο… προδότης Μπερναντέσκι «σκότωσε» τη Φιορεντίνα

Σέριε Α: Ο… προδότης Μπερναντέσκι «σκότωσε» τη Φιορεντίνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2018 01:06
Με τον Μπερναντέσκι να σκοράρει απέναντι στην πρώην ομάδα του, η Γιουβέντους πέρασε με 2-0 από την έδρα της Φιορεντίνα και πέρασε προσωρινά στο +2 από την Νάπολι. Φωνάζουν για τη διαιτησία οι «βιόλα».

Την 8η σερί νίκη της στην Σέριε Α πήρε η Γιουβέντους, η οποία κέρδισε με 2-0 την Φιορεντίνα στο «Σαν Πάολο». Η «Γηραιά Κυρία» τα βρήκε σκούρα στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη πέτυχε δύο γκολ και πήρε σπουδαίο «τρίποντο», που την φέρνει προσωρινά πάνω από την Νάπολι.

Η Φιορεντίνα πατούσε καλύτερα στο πρώτο μέρος και στο 18’ πανηγύρισε για τον καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Κιελίνι. Ωστόσο λίγο πριν την εκτέλεση, ο διαιτητής έλεγξε τη φάση μέσω VAR και έδειξε οφσάιντ επειδή ο Μπενάσι ήταν εκτεθειμένος όταν πήρε την μπάλα για να σεντράρει. Μόνο που η μπάλα πάει τελικά σε αυτόν από τον Αλεξ Σάντρο, με αποτέλεσμα οι «βιόλα» να έχουν παράπονα από τον διαιτητή.

Η Γιουβέντους δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο και στο 38’ γλίτωσε το γκολ, αφού ο Ντίας βρέθηκε απέναντι από τον Μπουφόν αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Οι «βιόλα» δεν μπόρεσαν να προηγηθούν και στο ξεκίνημα της επανάληψης (56’) την πλήρωσαν από τον πρώην παίκτη τους. Ο Μπερναρντέσκι, που αποδοκιμάζονταν σε κάθε επαφή της μπάλας, άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του.

Μετά το 0-1 η «Γηραιά Κυρία» πήρε τον έλεγχο του αγώνα και δεν επέτρεψε τους γηπεδούχους να απειλήσουν. Εξαίρεση αποτέλεσε η φάση στο 71’, όταν ο Μπουφόν νίκησε από κοντά τον Τερό. Η Γιουβέντους κράτησε το προβάδισμα και στο 86’ «κλείδωσε» τη νίκη με ωραίο πλασέ του Ιγκουαΐν, ύστερα από κάθετη του Κιελίνι. Με το τελικό 2-0 υπέρ των «μπιανκονέρι», η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ξέφυγε προσωρινά με +2 από την Νάπολι, που το Σάββατο (10/2) υποδέχεται την 3η Λάτσιο στο «Σαν Πάολο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.