Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα στο Τορίνο η Τότεναμ!

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα στο Τορίνο η Τότεναμ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/2/2018 23:44
Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 8’, η Τότεναμ ισοφάρισε σε 2-2 την Γιουβέντους στο Τορίνο και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο γκολ αλλά και χαμένο πέναλτι ο Ιγκουαΐν (2’, 8’), ισοφάρισαν με Κέιν (35’) και Έρικσεν (72’) οι «πετεινοί».

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο Τορίνο, η Τότεναμ πλήρωσε το νωθρό της ξεκίνημα και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Γιουβέντους, ωστόσο στη συνέχεια πήρε τον έλεγχο του αγώνα, απέσπασε πανάξια ισοπαλία (2-2) και έγινε το φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν γίνονταν για την Γιουβέντους, η οποία απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών. Στο 2’ ο Πιάνιτς εκτέλεσε φάουλ με πάσα προς τον Ιγκουαΐν, ο οποίος με γυριστό απευθείας σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Έξι λεπτά μετά, ο Ντέιβις ανέτρεψε τον Μπερναντέσκι στην περιοχή και ο Ιγκουαΐν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διπλασίασε το σκορ της ομάδας του.

Μετά το 2-0 η Γιουβέντους έδωσε μέτρα στην Τότεναμ, που στο 26’ έφτασε μια «ανάσα» από το 2-1. Μετά από σέντρα από τα αριστερά, ο Κέιν πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά λίγο έξω από τη μικρή περιοχή όμως ο Μπουφόν με σωτήρια επέμβαση κράτησε το μηδέν. Στο 30’ η Γιουβέντους έφυγε στην αντεπίθεση με Πιάνιτς και Ιγκουαΐν, όμως το σουτ του Αργεντινού από το ύψος του πέναλτι πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 32’ ο Μπουφόν απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα το σουτ του Κέιν μέσα από την περιοχή, όμως τρία λεπτά μετά (35’) ο Άγγλος πήρε το… αίμα του πίσω, μειώνοντας σε 2-1. Ο Άλι έβγαλε εξαιρετική πάσα για τον Κέιν, αυτός απέφυγε τον Μπουφόν και με εύστοχο πλασέ παραβίασε την εστία της Γιουβέντους στην έδρα της μετά από 826 αγωνιστικά λεπτά.

Η «Γηραιά Κυρία» θα μπορούσε να απαντήσει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, κερδίζοντας πέναλτι σε ανατροπή του Ντάγκλας Κόστα από τον Οριέ. Ο Ιγκουαΐν ανέλαβε ξανά την εκτέλεση αλλά αυτή τη φορά δεν ευστόχησε, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Η Γιουβέντους προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο μέρος, ωστόσο ο Γιορίς αντέδρασε σωστά τόσο στο σουτ του Μπερναντέκσι (57’) όσο και στην κεφαλιά του Ιγκουαΐν μέσα από την περιοχή (58’). Η Τότεναμ απάντησε στο 70’ με μακρινό σουτ του Κέιν, αναγκάζοντας τον Μπουφόν σε δύσκολη επέμβαση. Δύο λεπτά μετά όμως, ο Ιταλός πορτιέρο δεν αντέδρασε σωστά σε απευθείας φάουλ του Έρικσεν, με τον Δανό άσο να φέρνει το σκορ στα ίσια.

Το 2-2 έμεινε ως το φινάλε και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του «Γουέμπλεϊ», με την ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο να έχει πλέον το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.