Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ:  Στην Κέρκυρα το ντέρμπι της ουράς

Σούπερ Λιγκ: Στην Κέρκυρα το ντέρμπι της ουράς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/2/2018 17:52
Η Κέρκυρα κέρδισε με 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ντέρμπι της ουράς και ξέφυγε από την ζώνη του υποβιβασμού, εκεί όπου πλέον βρίσκεται η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Βαθιά «ανάσα» στη μάχη της παραμονής πήρε η Κέρκυρα, η οποία επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στην έδρα της. Οι «Φαίακες», με πρωταγωνιστή τον Ρόλε, έφτασαν τους 18 βαθμούς και προσπέρασαν με +2 την «Ελαφρά Ταξιαρχία», ενώ πήραν και την ενδεχόμενη ισοβαθμία.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα, είχαν καλές στιγμές με Στόουκς και Αλμπάνη, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα, η Κέρκυρα πήρε το προβάδισμα. Στο 40’ ο Ρόλε εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε συμβολή των δοκών του, βρήκε στην πλάτη του Τσόβιτς και κατέληξε στα δίχτυα του για το 1-0.

Το γκολ επηρέασε τον Απόλλωνα, ο οποίος δεν… μπήκε στο ματς στο δεύτερο μέρος. Η Κέρκυρα προειδοποίησε στο 58’ με τον Γεωργίου και δέκα λεπτά μετά «κλείδωσε» το ματς. Ο Ρόλε με ωραία κάθετη έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Έπσταιν, ο οποίος δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 2-0. O Απόλλωνας, με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ του Ανιέτε (83’), δεν ανησύχησε τους γηπεδούχους και παρέμεινε χωρίς νίκη μακριά από τη Ριζούπολη τη φετινή σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.