Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι «16» του Γιουρόπα Λιγκ

Οι «16» του Γιουρόπα Λιγκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2018 00:17
Η φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ ολοκληρώθηκε και πλέον γνωρίζουμε τις 16 ομάδες που θα μπουν την Παρασκευή (14:00) στην κληρωτίδα για τα ζευγάρια της επόμενης φάσης.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έμεινε χωρίς εκπρόσωπο στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου. Με το μυαλό στην Νιόν είναι πια οι 16 φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ, που θα μπουν στην κληρωτίδα το μεσημέρι της Παρασκευής (23/2, 14:00).

Τρεις εκπροσώπους έχει η Ρωσία, από δύο έχουν Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία και Γερμανία, ενώ μία ομάδα συνεχίζει από Αγγλία, Τσεχία, Αυστρία, Ουκρανία και Πορτογαλία. Όσον αφορά τις ομάδες που έμειναν εκτός στον προηγούμενο γύρο, ξεχωρίζει ο αποκλεισμός της Νάπολι από την Λειψία και αυτός της Σοσιεδάδ από την Σάλτσμπουργκ. Από την άλλη, η σουηδική Έστερσουντ πήρε «διπλό» στο «Έμιρειτς επί της Άρσεναλ (2-1), ωστόσο αποκλείστηκε μετά το 1-3 του πρώτου αγώνα στην Σουηδία.

Από αυτό τον γύρο δεν υπάρχουν δυνατοί και ανίσχυροι, ενώ μπορούν να τεθούν αντιμέτωποι σύλλογοι απ' την ίδια χώρα. Στην κλήρωση υπάρχει μόνος ένας περιορισμός, δεν μπορούν να παίξουν Ρώσοι με Ουκρανούς. Δηλαδή η Ντινάμο Κιέβου δεν γίνεται να κληρωθεί με μία των Ζενίτ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Λοκομοτίβ Μόσχας.

Οι 16 ομάδες του Γιουρόπα Λιγκ:


Ζενίτ (Ρωσία)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)
Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία)
Μίλαν (Ιταλία)
Λάτσιο (Ιταλία)
Ατλέτικο (Ισπανία)
Μπιλμπάο (Ισπανία)
Λιόν (Γαλλία)
Μαρσέιγ (Γαλλία)
Λειψία (Γερμανία)
Ντόρτμουντ (Γερμανία)
Άρσεναλ (Αγγλία)
Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)
Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)
Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.