Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χιμένεθ σε Μασούντ: «Μην διανοηθείς να ζητήσεις συγγνώμη»

Χιμένεθ σε Μασούντ: «Μην διανοηθείς να ζητήσεις συγγνώμη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2018 19:17
Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης της ΑΕΚ, ο Μασούντ ζήτησε τον λόγο ωστόσο δεν τον πήρε ποτέ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να του ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζητήσει συγγνώμη.

Ο Σοτζέι Μασούντ αποπειράθηκε να ζητήσει συγγνώμη για την τεράστια χαμένη ευκαιρία του στο χθεσινό (22/2) παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου, ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ δεν τον άφησε να πάρει το λόγο:

«Μη διανοηθείς να σκεφτείς να ζητήσεις συγγνώμη. Δεν πιστεύω αυτό να θες να μας πεις; Δεν υπάρχει κανένας λόγος! Κανείς που προσπαθεί δεν οφείλει να ζητάει συγγνώμη. Εγώ στην καριέρα μου τέτοια ευκαιρία δεν έχασα ποτέ γιατί δεν είχα καταφέρει να βρεθώ σε αυτή τη θέση μπροστά από το τέρμα. Εσύ το έκανες γιατί το προσπάθησες και το έψαξες. Και γενικά κατέβαλλες μεγάλη προσπάθεια σε όλο το ματς. Πρόσεξε γιατί θα βάλω τους συμπαίκτες σου από τα δεξιά κι απ' τα αριστερά και αν ζητήσεις συγγνώμη θα πρέπει να περάσεις από μέσα και εκείνοι θα σε χτυπάνε».

Ο Χιμένεθ δεν έμεινε εκεί, αφού αποθέωσε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο «Ολιμπίνσκι» και τους ξεκαθάρισε πως πρέπει να τα δώσουν όλα για το «νταμπλ»:

«Αύριο έχω την καθιερωμένη συνέντευξη και πραγματικά μου φαίνεται περίεργο ότι δεν θα μιλήσω για τρεις διοργανώσεις. Στο τέλος του χθεσινού ματς τα συναισθήματα μου ήταν μπερδεμένα και δεν ήξερα τι να κάνω: αν έπρεπε να πάω στον κόσμο να χειροκροτήσω ή να έρθω σε εσάς να σας φιλήσω και να σας πω ποσό περήφανος είμαι. Το σίγουρο είναι ότι πλέον παλεύουμε για πρωτάθλημα και Κύπελλο και για να το πω πιο ξεκάθαρα από εδώ και πέρα πρέπει να τα δώσουμε όλα για το... δικό μας πρωτάθλημα και το... δικό μας κύπελλο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.