Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζόν: Το «BBC» «καθάρισε» την Αλαβές

Πριμέρα Ντιβιζόν: Το «BBC» «καθάρισε» την Αλαβές

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/2/2018 19:51
Με τους Ρονάλντο (2), Μπέιλ και Μπενζεμά να σκοράρουν στο ίδιο παιχνίδι μετά από τον Απρίλιο του 2016, η Ρεάλ επικράτησε με 4-0 της Αλαβές στο «Μπερναμπέου» και έφτασε τις 6 σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Δέκα ημέρες πριν την κρίσιμη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν, η Ρεάλ διέλυσε με 4-0 την Αλαβές στο «Μπερναμπέου» και μείωσε προσωρινά στο -4 τη διαφορά από την 2η Ατλέτικο.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, που είχε τραυματίες τους Ασένσιο, Κρόος, Μόντριτς, Μαρσέλο και τιμωρημένο τον Σέρχιο Ράμος, δεν έπιασε καλή απόδοση στο πρώτο μέρος, ωστόσο είχε δύο μεγάλες στιγμές με Μπενζεμά (18’) και Μπέιλ (25’) για να ανοίξει το σκορ. Στο 36’ ο Νάβας έδιωξε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Αλφόνσο και στο 44’ ο Ρονάλντο «έγραψε» το 1-0 ύστερα από ασίστ-τακουνάκι του Μπενζεμά.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για την Ρεάλ, αφού στο 46’ ο Μπενζεμά έδωσε στον Μπέιλ και ο Ουαλός με αριστερό πλασέ «έγραψε» το 2-0. Στο 62’ ήταν η σειρά του Μπέιλ να τροφοδοτήσει τον Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ και έφτασε τα 300 τέρματα στο ισπανικό πρωτάθλημα (σε 285 αγώνες). Στο 88’ ο Μπέιλ ανατράπηκε εντός περιοχής, ο Ρονάλντο άφησε τον Μπενζεμά να εκτελέσει και ο Γάλλος με άψογο χτύπημα διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.