Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κλεισμένος από την Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν»

«Κλεισμένος από την Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/2/2018 01:23
Σε συμφωνία με την Ατλέτικο για την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν ήρθε η Μπαρτσελόνα όπως αποκαλύπτει η καταλανική «Sport» και το έγκυρο «Catalunya Ràdio».

Φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν την Μπαρτσελόνα να έχει «κλείσει» τον Αντουάν Γκριεζμάν για το καλοκαίρι!

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της καταλανικής «Sport», το έγκυρο για τα θέματα των «μπλαουγκράνα» «Catalunya Ràdio» αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα των 100 εκατ. ευρώ και θα φέρει τον Γάλλο άσο στο «Καμπ Νου». Εφόσον η μεταγραφή ολοκληρωθεί τότε η Μπαρτσελόνα θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την μεσοεπιθετική της γραμμή μετά τους Μέσι, Σουάρες, Κουτίνιο και Ντεμπελέ!

Παράλληλα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι Καταλανοί έχουν έρθει σε συμφωνία με την Γκρέμιο για την απόκτηση του Αρτούρ έναντι 30 εκατ. ευρώ. Ωστόσο η μεταγραφή θα τεθεί σε ισχύ από το καλοκαίρι του 2019 και ο 21χρονος Βραζιλιάνος μέσος θα παραμείνει για ακόμα ένα χρόνο στην πατρίδα του. Την ίδια ώρα παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Ντένις Σουάρες, που τον Ιανουάριο είχε πρόταση από την Νάπολι, ενώ στην πόρτα της εξόδου φέρεται ότι βρίσκεται και ο Γιάσπερ Σίλεσεν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.