Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Κατρακυλάει η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Κατρακυλάει η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/3/2018 18:00
Η Αρσεναλ ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Μπράιτον, έφτασε τις 4 σερί ήττες σ’ όλες τις διοργανώσεις και βρέθηκε στο -13 από την 4αδα. Ντανκ (7’) και Μάρεϊ (26’) τα γκολ των «γλάρων», μείωσαν με Ομπαμεγιάνγκ (43’) οι «κανονιέρηδες», που είχαν δοκάρι για το 2-2.

Τσάμπιονς Λιγκ μόνο με… θαύμα! Η Άρσεναλ γνώρισε την ήττα με 2-1 στην έδρα της Μπράιτον και βρέθηκε 13 βαθμούς μακριά από την 4η θέση. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ πραγματοποίησε ακόμα μια απογοητευτική εμφάνιση και υπέστη τέταρτη σερί ήττα σε όλες τις διοργανώσεις για πρώτη φορά μετά το 2002!

H Aρσεναλ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, όμως στο 7’ η λάθος έξοδος του Τσεχ σε εκτέλεση κόρνερ επέτρεψε στον Ντανκ να σκοράρει από κοντά για το 1-0. Το γκολ έδωσε… φτερά στους γηπεδούχους, που πίεσαν για ένα δεύτερο τέρμα. Στο 10’ ο Τσεχ έδιωξε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Γκρος ενώ στο 20' από γκάφα του Ιβόμπι ο Νοκάρ δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον Τσέχο πορτιέρο.

Η πίεση της Μπράιτον απέδωσε καρπούς στο 26’, με τον Μάρεϊ να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γκρος για το 2-0. Η Άρσεναλ επέστρεψε στο ματς στο 43’, όταν από φάση διαρκείας στην περιοχή της Μπράιτον, ο Ομπαμεγιάνγκ έβαλε το πόδι του σε σουτ του Τσάκα και μείωσε σε 2-1. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φέρουν το σκορ στα ίσια ωστόσο η κεφαλιά του Κοσιελνί σταμάτησε στο δοκάρι.

Η εικόνα της Άρσεναλ στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους ήταν ενθαρρυντική, ωστόσο στην επανάληψη η ομάδα του Βενγκέρ ήταν να σαν μην μπήκε στο ματς. Ένα δυνατό σουτ του Οζίλ (58’) που έδιωξε ο Ράιαν ήταν η μοναδική μεγάλη στιγμή των «κανονιέρηδων», που πλέον θα χρειαστεί να κατακτήσουν το Γιουρόπα Λιγκ εάν θέλουν να προκριθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν…

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.