Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη... τίτλου για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη... τίτλου για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/3/2018 19:31
Με υπέροχο φάουλ Λιονέλ Μέσι που έφτασε τα 600 γκολ, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 1-0 την Ατλέτικο στο «Κάμπ Νου» και έκανε μεγάλο βήμα για το πρωτάθλημα, ξεφεύγοντας με +8 από τους «ροχιμπλάνκος». Τραυματίστηκε ο Ινιέστα, που είναι αμφίβολος για Τσέλσι.

Η Μπαρτσελόνα ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής της Πριμέρα Ντιβιζιόν με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Με το 600ο γκολ στην καριέρα του Λιονέλ Μέσι, οι «μπλαουγκράνα» κέρδισαν με 1-0 την Ατλέτικο στο «Καμπ Νου» και απέκτησαν διαφορά οκτώ βαθμών από την 2η θέση.

Η Ατλέτικο χρειάζονταν νίκη για να μειώσει στο -2 τη διαφορά από την κορυφή, ωστόσο στο πρώτο μέρος περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύονταν να φτιάξει φάσεις όμως στο 26’ βρήκε τη λύση από στημένη φάση. Ο Μέσι εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Όμπλακ, ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει κάτι. Αυτό ήταν το 600ο γκολ του Αργεντινού στην καριέρα του σε 747 εμφανίσεις (539 σε 624 με την Μπαρτσελόνα, 61 σε 123 με Αργεντινή).

Στα άσχημα για την Μπαρτσελόνα ο μυϊκός τραυματισμός του Ινιέστα, ο οποίος αποχώρησε στο 35’ από τον Αντρέ Γκόμες και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με την Τσέλσι στο «Καμπ Νου».

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στην Ατλέτικο, η οποία όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει υποψία φάσης. Αντίθετα, ο Ομπλάκ σταμάτησε το σουτ του Μπουσκέτς (78'), ενώ στις καθυστερήσεις η λόμπα του Σουάρες πέρασε λίγο άουτ. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και η Μπαρτσελόνα βρίσκεται «αγκαλιά» με τον τίτλο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.