Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Καντέ λιποθύμησε στην προπόνηση της Τσέλσι

Ο Καντέ λιποθύμησε στην προπόνηση της Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/3/2018 21:31
Ο Ενγκολό Καντέ λιποθύμησε την Παρασκευή (2/3) στην προπόνηση της Τσέλσι και αυτός ήταν ο λόγος που δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ».

Σοκ με Ενγκολό Καντέ στην Τσέλσι. Η «Τelegraph» αποκάλυψε πως την περασμένη Παρασκευή (2/3) ο Γάλλος μέσος λιποθύμησε κατά την διάρκεια της προπόνησης της Τσέλσι και γι' αυτό και δεν αγωνίστηκε την Κυριακή στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν το ματς είχε γίνει γνωστό πως πέθανε ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι, έτσι οι παίκτες των Λονδρέζων ήταν σοκαρισμένοι!

Εξ αρχής υπήρχαν φόβοι για καρδιακό πρόβλημα του Καντέ, ο οποίος πάντως δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα στις καρδιολογικές εξετάσεις. Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, οι γιατροί δεν βρήκαν κάποιο συγκεκριμένο λόγο για το λιποθυμικό επεισόδιο, ωστόσο υποστήριξαν πως οι πολικές θερμοκρασίες που επικράτησαν στο Ηνωμένο Βασίλειο την περασμένη εβδομάδα μπορεί να έπαιξαν ρόλο.

Ο παίκτης επέστρεψε στις προπονήσεις τη Δευτέρα (5/3) και εκτός απροόπτου υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι του Σαββάτου (10/3) με την Κρίσταλ Πάλας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.