Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Άλωσε» το «Σαν Σίρο» η Άρσεναλ

Γιουρόπα Λιγκ: «Άλωσε» το «Σαν Σίρο» η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2018 22:06
Η Άρσεναλ νίκησε με 2-0 την Μίλαν στο «Σαν Σίρο» και βρίσκεται με το ένα πόδι στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ. Μχιταριάν (15’) και Ράμσεϊ (45+4’) οι σκόρερ, και τις δύο ασίστ ο Οζίλ.

Ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ πήρε η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» κέρδισαν με 2-0 την Μίλαν στο «Σαν Σίρο», έβαλαν τέλος στο αήττητο 13 αγώνων των «ροσονέρι» και πλέον καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους σκορ στη ρεβάνς του Λονδίνου.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ άφησε πίσω της τα αρνητικά αποτελέσματα στην Αγγλία και με εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος, απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 15’ έγινε το 0-1 όταν ο Μχιταριάν απέφυγε τον Καλάμπρια και το σουτ του κόντραρε στον Μπονούτσι για να πάει στα δίχτυα του Ντοναρούμα.

Η Άρσεναλ είχε την υπεροχή και στο 42’ «άγγιξε» το δεύτερο γκολ με σουτ του Τσέιμπερς, όμως ο Ντοναρούμα κράτησε το 0-1. Στο ίδιο λεπτό ο Ιταλός γκολκίπερ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Γουέλμπεκ, ενώ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων το πλασέ του Μχιταριάν κατέληξε στο οριζόντιο. Ωστόσο στο 45+4’, ο Οζίλ πέρασε κάθετη στον Ράμσεϊ, αυτός απέφυγε τον Ντοναρούμα και «έγραψε» το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος η Μίλαν πήρε τον έλεγχο, ωστόσο αδυνατούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Οσπίνα. Οι «ροσονέρι» είχαν μόνο δύο καλές στιγμές με Μποναβεντούρα (52’) και Σούσο (78’), με το 0-0 να μένει φυσιολογικά μέχρι το τέλος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.