Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Άφρικα: Δύσκολη νίκη για Γκάνα, πήρε βαθμό ο Νίγηρας

Κόπα Άφρικα: Δύσκολη νίκη για Γκάνα, πήρε βαθμό ο Νίγηρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2013 02:19
Την πρώτη της νίκη στο φετινό Κόπα Άφρικα πέτυχε η Γκάνα η οποία με πέναλτι του Γουακάσο, έκαμψε την αντίσταση του Μάλι, παίρνοντας την νίκη με 1-1. «Φωτιά» και ο 2ος όμιλος αφού ο Νίγηρας στο άλλο παιχνίδι απέσπασε ισοπαλία (0-0) με το Κογκό, και όλα πλέον θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Στην κορυφή του ομίλου πέρασε η Γκάνα η οποία αν και δυσκολεύτηκε, κατάφερε να κερδίσει με 1-0 το Μάλι. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι δεν είχε αρκετό ρυθμό, ωστόσο το πέναλτι του Γουακάσο στο 38΄ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Κλον Λερουα.

Ίδια γεύση και στο δεύτερο, με τις κίτρινες κάρτες να είναι περισσότερες από τις ευκαιρίες. Ωστόσο η Γκάνα παραλίγο να διπλασιάσει το προβάδισμα της, με τους Γκιάν και Ασάντε να απειλούν την εστία του Σαμασά.

Στο δεύτερο παιχνίδι, παρά το 0-0, το παιχνίδι είχε αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, με τον Νίγηρα να πατάει αρχικώς καλύτερα, ωστόσο το Κόγκο στην συνέχεια πήρε την υπεροχή και έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να καταφέρνει να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μάλιστα στις καθυστερήσεις ο Νίγηρας παραλίγο να πάρει την νίκη, όταν και έχασε μεγάλη ευκαιρία σε αντεπίθεση, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει.

Να σημειωθεί ότι ο βαθμός της ισοπαλλίας είναι ο πρώτος στην ιστορία του Νίγηρα στον θεσμό.

Τα αποτελέσματα (2ος όμιλος)


Γκάνα – Μάλι 1-0

Νίγηρας – Κόγκο 0-0

Βαθμολογία


Γκάνα 4

Μάλι 3

Κόγκο 2

Νίγηρας 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.