Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» με Ρονάλντο η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» με Ρονάλντο η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2018 16:27
Με δύο γκολ του Ρονάλντο (34’, 84’), η Ρεάλ πέρασε με 2-1 από την έδρα της Ειμπάρ και ξέφυγε προσωρινά με +4 από την 4η Βαλένθια. Ισοφάρισαν προσωρινά με Ραμίς (50’) οι γηπεδούχοι.

Λίγες μέρες μετά την νίκη-πρόκριση κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, η Ρεάλ επικράτησε με 2-1 της Εϊμπάρ στο Ιπουρούα και ξέφυγε προσωρινά με 4 βαθμούς από την 4η Βαλένθια. Η «βασίλισσα» τα βρήκε σκούρα απέναντι στους γηπεδούχους, ωστόσο ο Ρονάλντο την πήρε από το χέρι και με δύο τέρματα (το νικητήριο στο 84’), οδήγησε την ομάδα του σε μια δύσκολη νίκη.

Οι Μαδριλένοι δεν πατούσαν καλά στο ξεκίνημα και στο 28’ είδαν τον Βαράν να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού. Ωστόσο στο 33’ ο Μόντριτς έβγαλε μαγική μπαλιά για τον Ρονάλντο, ο οποίος ευστόχησε στο τετ-α-τετ και έβαλε μπροστά στο σκορ την Ρεάλ.

Στο 42’ ο Ντιμίτροβιτς απέκρουσε με το ένα χέρι το σουτ του Ρονάλντο μέσα από την περιοχή και στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) η Εϊμπάρ ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Ραμίς, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Η Ρεάλ δεν πτοήθηκε και προσπάθησε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Στο 55’ ο Μόντριτς αστόχησε με πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 62’ ο Ντιμίτριβτς είπε «όχι» σε κοντινό πλασέ του Ρονάλντο. Στο 80’ ήταν η σειρά της Ειμπάρ να απειλήσει, όμως ο Κίκε Γκαρσία αστόχησε με σουτ από πλεονεκτική θέση.

Τη λύση για την Ρεάλ έδωσε-ποιος άλλος;- ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Στο 84' έπειτα από σέντρα του Καρβαχάλ, ο Πορτογάλος σκόραρε με δυνατή κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Αυτό ήταν το 17ο γκολ του Ρονάλντο μέσα στο 2018, με τον «CR7» να έχει αφήσει πίσω του τις κακές εμφανίσεις στο ξεκίνημα της σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.