Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Τσιγκρίνσκι κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χωρίς Τσιγκρίνσκι κόντρα στον ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2018 18:00
Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και έτσι ο Μανόλο Χιμένεθ τον άφησε εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (11/03, 19:30). Πάει Θεσσαλονίκη ο Μάνταλος.

Την αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ανακοίνωσε η ΑΕΚ, με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να μένει τελικά εκτός. Ο Ουκρανός στόπερ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε με την κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού του γονάτου και έτσι δεν βρίσκεται στους «εκλεκτούς» που θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη.

Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν και οι Έρικ Μοράν και Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, οι οποίοι πάντως προπονήθηκαν κανονικά.

Από την άλλη, ο Πέτρος Μάνταλος θα πετάξει με την αποστολή της ΑΕΚ για τη Θεσσαλονίκη. Ο αρχηγός της «Ένωσης» δεν είναι ακόμη έτοιμος να βοηθήσει μετά το σοβαρό τραυματισμό του, ωστόσο ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην πτήση με προορισμό τη Θεσσαλονίκη για να ενισχύσει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για την Τούμπα: Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κονέ, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αραούχο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.