Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Σβηστά» η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Σβηστά» η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2018 23:41
Χωρίς να φορτσάρει, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 2-0 την ουραγό Μάλαγα στο «Ροσαλέδα» και πλέον ετοιμάζεται για την κρίσιμη ρεβάνς με την Τσέλσι που θα ξεκαθαρίσει το εισιτήριο των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Σουάρες (15’) και Κουτίνιο (28’) τα γκολ, με δέκα από το 30’ οι γηπεδούχοι.

Χωρίς να πατήσει γκάζι, η Μπαρτσελόνα πέρασε με 2-0 από την έδρα της Μάλαγα και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Λιονέλ Μέσι απουσίαζε από το ματς καθώς έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά, ωστόσο οι Καταλανοί «καθάρισαν» νωρίς το ματς και στη συνέχεια έκαναν συντήρηση δυνάμεων εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Τσέλσι.

Οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό, με τον Σουάρες να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από υποδειγματική σέντρα του Άλμπα. Το 2-0 ήρθε στο 28’ όταν μετά από γύρισμα του Ντεμπελέ, ο Κουτίνιο έκανε το τακουνάκι και αιφνιδίασε τον Ρομπέρτο, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο τέρμα. Δύο λεπτά αργότερα η Μάλαγα έμεινε με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Σάμου Γκαρθία για εγκληματικό τάκλιν στον αστράγαλο του Άλμπα (σ.σ. συνέχισε κανονικά).

Στο 33’ το σουτ του Ράκιτιτς πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 42’ ο Ρομπέρτο είπε «όχι» σε πλασέ του Κουτίνιο μέσα από την περιοχή. Ενδιάμεσα, η Μάλαγα είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να επιστρέψει στο ματς. Στο 36’ η κεφαλιά του Εν Νεσιρί έξω από τη μικρή περιοχή πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 39’ ο Λασέλ βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της περιοχής όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Τερ Στέγκεν.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά στο δεύτερο μέρος. Η Μπαρτσελόνα είχε στο μυαλό της την Τσέλσι και με εξαίρεση δύο σουτ του Ντεμπελέ, δεν απείλησε με αξιώσεις για ένα τρίτο τέρμα. Στον αντίποδα, η μοναδική ευκαιρία της Μάλαγα ήρθε στο 75’ όταν ο Λεστιέν δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.