Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Έχω αποκλείσει την Γιουνάιτεντ με Πόρτο και Ρεάλ. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο»!

Μουρίνιο: «Έχω αποκλείσει την Γιουνάιτεντ με Πόρτο και Ρεάλ. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2018 01:02
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε από τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε πως δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον σύλλογο, αφού ο ίδιος έχει αφήσει εκτός την τωρινή του ομάδα ως προπονητής των Πόρτο και Ρεάλ!

Απίστευτή ατάκα από τον Ζοζέ Μουρίνιο μετά τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Σεβίλλη (1-2). Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως δεν είναι το τέλος του κόσμου και θυμήθηκε τις φορές που ο ίδιος πήγε στο «Ολντ Τράφορντ» και άφησε εκτός συνέχειας την τωρινή ομάδα του στο Τσάμπιονς Λιγκ:

«Έχω καθίσει σε αυτή την καρέκλα άλλες δύο φορές στο παρελθόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάθισα σε αυτή την καρέκλα όταν η Πόρτο και η Ρεάλ απέκλεισαν την Γιουνάιτεντ. Οπότε, δεν είναι κάτι καινούργιο για το σύλλογο αυτό που συνέβη τώρα. Έχουμε παιχνίδι το Σάββατο. Δεν έχουμε χρόνο να είμαστε λυπημένοι για παραπάνω από 24 ώρες. Είναι ποδόσφαιρο, δεν είναι το τέλος του κόσμου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο ίδιος δήλωσε νωρίτερα στην μικτή ζώνη: «Το πρώτο γκολ πάντα θα ήταν σημαντικό σε αυτό το παιχνίδι. Όχι μόνο επειδή το πρώτο ματς έληξε 0-0, αλλά και για το προφίλ που είχε το σημερινό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό να είμαστε επιθετικοί, να έχουμε ένταση και να μπούμε όπως στο παιχνίδι με την Λίβερπουλ. Δεν σκοράραμε, όμως, και στη συνέχεια η Σεβίλλη σταδιακά άρχισε να κρατάει μπάλα, έπαιρνε αυτοπεποίθηση και είχε τον έλεγχο.

Παρόλα αυτά, δεν είχαμε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες στο δεύτερο. Πέτυχαν εκείνοι το πρώτο γκολ και από εκείνη τη στιγμή όλα έγιναν πιο συναισθηματικά και πιο δύσκολα. Και το δεύτερο γκολ, φυσικά, έκανε τα πράγματα σχεδόν απίθανα. Δεν μπορώ να πω ότι οι παίκτες μου έκαναν κάτι λάθος σε σχέση με τη νοοτροπία τους. Είμαι πολύ χαρούμενος που κάθε παίκτης είναι λυπημένος, γιατί έτσι νιώθω και εγώ, αλλά δεν έχουμε χρόνο για δράματα
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.