Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Ντιέγκο Κόστα «έφαγε» τη θέση του Μοράτα στην Εθνική Ισπανίας

Ο Ντιέγκο Κόστα «έφαγε» τη θέση του Μοράτα στην Εθνική Ισπανίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/3/2018 18:11
Ο Ντιέγκο Κόστα επέστρεψε στην αποστολή της Εθνικής Ισπανίας, παίρνοντας τη θέση του αντικαταστάτη του στην Τσέλσι, Άλβαρο Μοράτα!

Ο Χουλέν Λοπετέγκι ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ισπανίας εν όψει των δύο πολύ δυνατών φιλικών αγώνων με Γερμανία (23/3) και Αργεντινή (27/3).

Στις κλήσεις του Ισπανού τεχνικού βρίσκεται ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική μετά τον Ιούνιο του 2017. Μάλιστα, ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε τη θέση του διαδόχου του στην Τσέλσι, Άλβαρο Μοράτα. Ο φορ των «μπλε» δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα μέσα στο 2018 και ο Λοπετέγκι τον άφησε εκτός αποστολής. Πάντως, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «φούριας ρόχας» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να καλέσει τον Μοράτα στο Μουντιάλ:

«Το Μουντιάλ δεν αρχίζει αύριο. Υπάρχουν παίκτες που δεν είναι στη λίστα και έχουν πιθανότητες να πάνε στην Ρωσία. Ο Μοράτα είναι ένας παίκτης που είναι πάντα μαζί μας. Αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα φυσικής κατάστασης και δεν παίζει συχνά. Πιστεύω ότι θα κλείσει εξαιρετικά τη σεζόν και οι πιθανότητες να είναι μαζί μας στην Ρωσία παραμένουν ως είχαν».

Εκτός έμεινε και ο συμπαίκτης του Μοράτα στην Τσέλσι, Σεσκ Φάμπρεγκας, εν αντιθέσει με τον Μάρκος Αλόνσο, ο οποίος εξαργύρωσε τις καλές του εμφανίσεις με τους Λονδρέζους και κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική. Από την άλλη, εκτός αποστολής έμειναν οι Ζεράρ Μορένο και Χάβι Μαρτίνεθ, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Ισπανίας: Κέπα, Ντε Χέα, Ρέινα, Άλμπα, Αλόνσο. Νάτσο, Καρβαχάλ, Αθπιλικουέτα, Ράμος, Πικέ, Οδριοθόλα, Ίσκο, Τιάγκο, Σίλβα, Ινιέστα, Σαούλ, Παρέχο, Ρόντρι, Κόκε, Ροντρίγκο, Ασένσιο, Άσπας, Κόστα, Βάσκεθ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.