Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Ο Μπατσουαγί «καθάρισε» ξανά για την Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Ο Μπατσουαγί «καθάρισε» ξανά για την Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2018 16:48
Με τρομερό γκολ του Μπατσουαγί, η Ντόρτμουντ κέρδισε με 1-0 το Ανόβερο στο «Βεστφάλεν» και διατηρήθηκε σε τροχιά… Τσάμπιονς Λιγκ.

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από την Σάλτσμπουργκ στο Γιουρόπα Λιγκ, η Ντόρτμουντ κέρδισε με 1-0 το Ανόβερο στο «Βεστφάλεν» και διατηρήθηκε στην 3η θέση με -1 από την 2η Σάλκε.

Οι Βεστφαλοί δεν είχαν στη σύνθεση τους τον Ρόις, που είχε μυϊκό πρόβλημα, ωστόσο τη λύση για την ομάδα του Πέτερ Στέγκερ έδωσε ξανά ο Μπατσουαγί. Ο Βέλγος επιθετικός, με ένα εκπληκτικό τακουνάκι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σούρλε «έγραψε» το 1-0 στο 24ο λεπτό και έφτασε τα 6 γκολ σε 7 παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο στο 40’ χρειάστηκαν την τρομερή επέμβαση του Μπούρκι σε σουτ του Ζονάτας μέσα από την περιοχή για να κρατήσουν το μηδέν. Στο δεύτερο μέρος η Ντόρτμουντ δεν απειλήθηκε σημαντικά και στο 88’ είχε δοκάρι με τον Πίστσεκ για ένα δεύτερο τέρμα. Ένα λεπτό μετά ο Μπατσουαγί πήρε τη μπάλα από τον Τσάουνερ, ωστόσο ο γκολκίπερ του Ανόβερου του είπε «όχι», κρατώντας το 1-0 ως το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.