Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» με «σεληνιασμένο» Ρονάλντο η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» με «σεληνιασμένο» Ρονάλντο η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2018 00:05
Με τον Ρονάλντο να πετυχαίνει καρέ τερμάτων, η Ρεάλ κέρδισε με 6-3 την Ζιρόνα στο «Μπερναμπέου» και μείωσε στο -4 τη διαφορά από την 2η Ατλέτικο.

Σε ημιάγρια κατάσταση βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έφτασε τα 21 γκολ μέσα στο 2018, οδηγώντας την Ρεάλ σε νίκη με 6-3 επί της Ζιρόνα στο «Μπερναμπέου». Ο Πορτογάλος έφτασε τα 50 χατ-τρικ στην καριέρα του, τα 5 καρέ και είναι σε τρομερή φόρμα εν όψει των αγώνων με την Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, όμως η Ζιρόνα ισοφάρισε στο 29’ με κεφαλιά του Στουάνι ύστερα από κόρνερ του Γκρανέλ. Το 1-1 έμεινε ως το ημίχρονο, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) ο Μπενζεμά έδωσε στον Ρονάλντο και ο Πορτογάλος με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 2-1.

Στο 59' ο Πορτογάλος έδωσε ασίστ στον Λούκας Βάθκεθ για το 3-1, ενώ δύο λεπτά μετά ο «CR7» σημάδεψε το δοκάρι. Ωστόσο, στο 64’ ο Ρονάλντο έφτασε στο χατ-τρικ με σουτ στην κενή εστία έπειτα από την επέμβαση του Μπόνο στο σουτ του Μπενζεμά. Η Ζιρόνα μείωσε στο 67’ με κεφαλιά του Στουάνι, όμως στο 86’ ο Μπέιλ έκανε το 5-2 με πλασέ και ξαναέδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην Ρεάλ.

Δύο λεπτά μετά (88’) ο Χουάνπε σκόραρε με κεφαλιά, μειώνοντας σε 5-3, όμως στο 90+1’ ο Ρονάλντο έφτασε στο καρέ έπειτα από ασίστ από τον Κροος για το τελικό 6-3.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.