Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεγάλη ανατροπή για Κολομβία στο Παρίσι (video)

Μεγάλη ανατροπή για Κολομβία στο Παρίσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/3/2018 00:43
Η Γαλλία προηγήθηκε με 2-0 της Κολομβίας στο Παρίσι αλλά οι «καφετέρος» έκαναν τρομερή ανατροπή (3-2) και πήραν σπουδαία φιλική νίκη στη γαλλική πρωτεύουσα. Μουριέλ (28’), Φαλκάο (62’) και Κιντέρο (85’) τα γκολ των φιλοξενούμενων, προηγήθηκαν με Ζιρού (11’) και Λεμάρ (26’) οι γηπεδούχοι.

Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, η Κολομβία επικράτησε με 3-2 της Γαλλίας στο Παρίσι και έδειξε τα… δόντια της εν όψει του Μουντιάλ.

Οι «τρικολόρ» ξεκίνησαν ιδανικά το ματς, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Στο 11’ ο Ζιρού «έγραψε» το 1-0 με κοντινό πλασέ, ενώ στο 26’ οι γηπεδούχοι έκρυψαν τη μπάλα και ο Λεμάρ με δυνατό πλασέ διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Δύο λεπτά μετά, η Κολομβία επέστρεψε από το… πουθενά στο ματς, μειώνοντας σε 1-2 με σέντρα-σουτ του Μουριέλ (μεγάλη εύθηνη ο Γιορίς). Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 49’ «άγγιξαν» την ισοφάριση με κοντινό πλασέ του Μουριέλ. Έξι λεπτά μετά, ο επιθετικός της Σεβίλλης δεν κατάφερε να σκοράρει από το ίδιο σημείο, όμως στο 62’ ο Φαλκάο δεν τον μιμήθηκε και με δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή έφερε το σκορ στα ίσια.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 85’. Ο Ουμτιτί ανέτρεψε τον Ισκιέρδο και ο Κιντέρο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-3 υπέρ της Κολομβίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.