Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μανωλάς: «Δεν με νοιάζει αν έγραψα ιστορία, το αξίζαμε»

Μανωλάς: «Δεν με νοιάζει αν έγραψα ιστορία, το αξίζαμε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/4/2018 00:49
Πανευτυχής για την πρόκριση της Ρόμα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο «χρυσός σκόρερ» των «τζιαλορόσι», Κώστας Μανωλάς.

Η Ρόμα κέρδισε με 3-0 την Μπαρτσελόνα και πήρε επική πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ανατρέποντας το εις βάρος της 4-1 του πρώτου αγώνα.

Ο Κώστας Μανωλάς με εξαιρετική κεφαλιά στο 82ο λεπτό πέτυχε το καθοριστικό γκολ των «τζιαλορόσι» και μετά το παιχνίδι δήλωσε τα εξής:

«Δεν με νοιάζει αν έγραψα ιστορία σήμερα. Είμαστε στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και έχουμε αποκλείσει την καλύτερη ομάδα του κόσμου. Αξίζουμε τα καλύτερα. Στο πρώτο ματς δεν μας δόθηκαν και δύο πέναλτι όμως σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες. Τα δώσαμε όλα και φάνηκε ότι αν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει. Στο πρωτάθλημα έχουμε πρόβλημα ακριβώς επειδή δεν έχουμε αυτό το κοινό. Αν ο κόσμος της Ρόμα έρθει στο γήπεδο και μας στηρίξει θα γίνουμε μια πανίσχυρη ομάδα και στην Ιταλία. Αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ και πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους. Ελπίζουμε ο κόσμος να συνεχίσει να μας στηρίζει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.