Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Η Σάλτσμπουργκ απέκλεισε με τεσσάρα την Λάτσιο!

Γιουρόπα Λιγκ: Η Σάλτσμπουργκ απέκλεισε με τεσσάρα την Λάτσιο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/4/2018 00:13
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Σάλτσμπουργκ διέλυσε με 4-1 την Λάτσιο στην Αυστρία, ανέτρεψε το 4-2 του πρώτου αγώνα και επέστρεψε σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης έπειτα από 24 χρόνια!

Μετά τις προκρίσεις εις βάρος των Σοσιεδάδ και Ντόρτμουντ, η Σάλτσμπουργκ πέταξε εκτός και την Λάτσιο! Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι Αυστριακοί κατάφεραν να πετύχουν τέσσερα τέρματα και να πάρουν το εισιτήριο για την τετράδα της διοργάνωσης, ανατρέποντας και το 4-2 του πρώτου αγώνα στο «Ολίμπικο».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 5’ είχαν χαμένο τετ-α-τετ με τον Χουάνγκ, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η Λάτσιο δεν συνάντησε ιδιαίτερο πρόβλημα και στο φινάλε του ημιχρόνου είχε δύο σημαντικές στιγμές με τον Ιμόμπιλε (40’, 43’) για να πάρει το προβάδισμα.
Η τρίτη ευκαιρία που παρουσιάστηκε στον Ιμόμπιλε ήταν και η… φαρμακερή. Μετά από εξαιρετική κάθετη του Λουίς Αλμπέρτο, ο Ιταλός βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με άπιαστο πλασέ στο γάμα «έγραψε» το 0-1 στο 55’.

Η Σάλτσμπουργκ χρειάζονταν τρία γκολ για να πάρει σκορ πρόκρισης και δεν σπατάλησε ούτε λεπτό. Στο 56’ ο Νταμπούρ διέσχισε το γήπεδο και να νίκησε τον Στρακόσια, έχοντας και την εύνοια της τύχης καθώς το σουτ του κόντραρε αλλάζοντας πορεία και μπερδεύοντας τον Αλβανό κίπερ.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή, αφού ακολούθησαν τρία γκολ των Αυστριακών σε διάστημα έξι λεπτών. Στο 72’ ο Χαϊντάρα με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ στο 74’ ο Χουάνγκ ευστόχησε με πλασέ «γράφοντας» το 3-1. Δύο λεπτά μετά ο Λάινερ βρήκε και αυτός δίχτυα με κεφαλιά, εκτοξεύοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Στα εναπομείναντα λεπτά, η Λάτσιο έψαξε το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση, ωστόσο η πίεση της δεν απέδωσε καρπούς και η Σάλτσμπουργκ επέστρεψε σε ευρωπαϊκό ημιτελικό μετά από 24 χρόνια.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.