Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Άνετη νίκη για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Άνετη νίκη για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/4/2018 22:11
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε άνετη νίκη με 3-1 στην άδεια Τούμπα, «καθαρίζοντας» από το πρώτο τέταρτο την υπόθεση νίκη. Σάκχοφ (2’), Ελ Καντουρί (15’) και Πρίγιοβιτς (66’) τα γκολ, μείωσαν με γκολάρα του Ντουρμισάι (77’) οι φιλοξενούμενοι.

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Πανιωνίου στην Τούμπα και διατήρησε το πλεονέκτημά του έναντι του Ολυμπιακού για τη δεύτερη θέση. Φυσικά εκκρεμεί και η απόφαση της Επιτροπής Εφέσων για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι διεξήχθη πριν το δυναμικό «παρών» των οπαδών του «Δικεφάλου» στο συλλαλητήριο της Καμάρας. Στα του αγώνα, οι παίκτες του Λουτσέσκου ξεκίνησαν ιδανικά το ματς, ανοίγοντας το σκορ στο δεύτερο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Κότνικ δεν έδιωξε καλά με γροθιές κι ο Σάχοβ σε κενή εστία «γράφοντας» το 1-0.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν τον απόλυτο έλεγχο και το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 15’, ο Μάτος πάσαρε αριστερά στον Μακ, ο Σλοβάκος έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Ελ Καντουρί από κοντά «έγραψε» το 2-0. Ακολούθησαν τρία καλά σουτ των Πρίγιοβιτς (19’, 22’) και Σάκχοφ (24’), ενώ στο 28’ ήρθε η πρώτη φάση του Πανιωνίου. Μετά από αντεπίθεση, ο Σπιριντόνοβιτς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κρέσπο, αλλά ο Πασχαλάκης βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ.

O Πανιώνιος στο πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου μέρους βγήκε στην επίθεση, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν δίχτυα. Στο 66’, οι παίκτες του Λουτσέσκου άλλαξαν 14 πάσες προτού ο Πρίγιοβιτς την σπρώξει στα δίχτυα για το 3-0. Η φάση ήταν πολύ οριακή για το δεύτερο βοηθό, με τον Σέρβο να φάνηκε ότι ήταν για… χιλιοστά σε θέση οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 78’ με τρομερή βολίδα του Ντουρμισάι έξω από την περιοχή, ενώ στο 87’ ο Πασχαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μπραχίμι, κρατώντας το 3-1 ως το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.