Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» με Ίσκο η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» με Ίσκο η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/4/2018 00:04
Με πρωταγωνιστή τον Ίσκο (γκολ και ασίστ) η Ρεάλ κέρδισε με 2-1 την ουραγό Μάλαγα στην Ανδαλουσία και βρέθηκε ξανά στην 3η θέση.

Λίγες μέρες μετά την επεισοδιακή πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ πέρασε με 2-1 της Μάλαγα στο «Ροσαλέδα» και ανέβηκε ξανά στην 3η θέση, την ώρα που οι Ανδαλουσιανοί αποχαιρετούν την κατηγορία. Ο Ζιντάν ξεκούρασε τους Ρονάλντο, Μπέιλ, Κρόος και Μαρσέλο, ωστόσο η «βασίλισσα» δεν συνάντησε ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος.

Στο 16’ ο Ρομπέρτο έβγαλε με το ένα χέρι την κοντινή κεφαλιά του Κόβατσιτς, όμως στο 29’ ο Ίσκο «έγραψε» το 0-1 με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. Ο Ισπανός, που ξεκίνησε την καριέρα του στην Μάλαγα, ζήτησε συγγνώμη για το γκολ που σημείωσε και ο κόσμος χειροκρότησε τον πρώην άσο της. Η Ρεάλ είχε την υπεροχή, ωστόσο το λάθος του Καζεμίρο στο 44’ έβγαλε τον Ιτούρα σε θέση τετ-α-τετ, με τον Νάβας όμως να βγαίνει νικητής, κρατώντας το μηδέν.

Το λάθος του Καζεμίρο δεν στοίχισε στη «βασίλισσα» και στο 66’ ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Μαδριλένους. Ο 26χρονος έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, ο Μπενζεμά έδωσε στον Ίσκο, αυτός ξανά στον Καζεμίρο, ο οποίος πλάσαρε σωστά σε κενή εστία. Το μόνο που κατάφερε η Μάλαγα ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Ρολάν στο 90+2’ έπειτα από λάθος του Βαγέχο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.