Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος η σεζόν για Μπατσουαγί

Τέλος η σεζόν για Μπατσουαγί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/4/2018 17:24
Ο Μίσι Μπατσουαγί υπέστη πρόβλημα στους συνδέσμους του αριστερού του αστραγάλου και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με την Ντόρτμουντ. «Τρέχει» για Μουντιάλ ο Βέλγος επιθετικός.

Άσχημα νέα για την Ντόρτμουντ, αφού ο Μίσι Μπατσουαγί δεν θα αγωνιστεί ξανά με τους Βεστφαλούς. Ο Βέλγος επιθετικός τραυματίστηκε στο φινάλε του αγώνα του ντέρμπι με την Σάλκε και οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί ζημιά στους συνδέσμους του αριστερού του αστραγάλου.

Ο 24χρονος γλίτωσε το κάταγμα, ωστόσο ο τραυματισμός του δεν θα του επιτρέψει να παίξει ξανά με τη φανέλα της Ντόρτμουντ. Πάντως, όπως αναφέρουν τα βελγικά Μέσα, ο παίκτης έχει ελπίδες για να αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το παιχνίδι με την Σάλκε ενδέχεται να ήταν το τελευταίο του με τους Βεστφαλούς, αφού ο διεθνής άσος αγωνίζονταν στη γερμανική ομάδα με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι. Ο Μπατσουαγί σημείωσε 9 γκολ και 1 ασίστ σε 14 παιχνίδια με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, η οποία δεν διατηρεί οψιόν αγοράς από τους «μπλε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.