Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Ρονάλντο γλίτωσε την Ρεάλ στο 87’

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Ρονάλντο γλίτωσε την Ρεάλ στο 87’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2018 01:15
Η Ρεάλ έχοντας το μυαλό στην Μπάγερν «φλέρταρε» με εντός έδρας ήττα κόντρα την Μπιλμπάο, ωστόσο το ωραίο γκολ του Ρονάλντο στο 87’ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο «Μπερναμπέου».

Η Μπιλμπάο έφτασε μια «ανάσα» από την πρώτη της νίκη στο «Μπερναμπέου» μετά το 2005, ωστόσο το 22ο γκολ του Ρονάλντο στα 12 τελευταία ματς έφερε το σκορ στα ίσια (1-1) και γλίτωσε την Ρεάλ από 4η εντός έδρας ήττα τη φετινή σεζόν.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν είχε δοκάρι με κεφαλιά του Ρονάλντο στο 9’ ωστόσο πέντε λεπτά μετά ο Ινιάκι Γουίλιαμς βρέθηκε απέναντι από τον Νάβας και με όμορφο τελείωμα, πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Κοσταρικανό γκολκίπερ για το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, ωστόσο ο Κέπα είπε «όχι» στις προσπάθειες των Ρονάλντο (16’), Βαράν (32’) και Ασένσιο (43’).

Η Μπιλμπάο κράτησε το 0-1 και στο 64’ είχε τεράστια ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Ραούλ Γκαρθία ολομόναχος έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Όσο περνούσε η ώρα η Ρεάλ ανέβαζε την πίεση της και τελικά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 87’. Ο Μόντριτς έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Ρονάλντο βρήκε τη μπάλα με τακουνάκι και την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 1-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.