Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Αυτοκτόνησε» η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: «Αυτοκτόνησε» η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2018 17:02
Η Λίβερπουλ προηγούνταν με 2-0 στο 79’ στην έδρα της ουραγού Γουέστ Μπρομ, ωστόσο οι «μπάγκις» έφεραν το σκορ στα ίσια (2-2) και διατήρησαν τις ελάχιστες πιθανότητες που τους αναλογούν για τη παραμονή. Νέο ρεκόρ ο Σαλάχ

Το μυαλό στον ημιτελικό με την Ρόμα είχε η Λίβερπουλ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς», παρότι προηγούνταν με 2-0 στο σκορ. Οι «κόκκινοι» έχασαν έτσι την ευκαιρία να «κλειδώσουν» από σήμερα την παρουσία τους στην τετράδα, ενώ στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι χρειάζονται κάτι παραπάνω από θαύμα για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ο Ντάνι Ίνγκς πήρε φανέλα βασικού και ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 4ο μόλις λεπτό, επιστρέφοντας στα γκολ έπειτα από 930 ημέρες και το τέρμα που είχε πετύχει τον Οκτώβριο του 2015 απέναντι στην Έβερτον!

Οι «κόκκινοι» φάνηκε πως θα καθάριζαν το ματς στο 72' όταν μετά από πάσα του Τσάμπερλεϊν, ο Σαλάχ σκόραρε με πλασέ και έφτασε τα 31 γκολ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ισοφαρίζοντας τα ρεκόρ των Σίρερ, Ρονάλντο και Σουάρες.

Ωστόσο, η Γουέστ Μπρομ δεν τα παράτησε. Αρχικά στο 79' με δυνατό σουτ του Λίβερμορ μέσα από την περιοχή και εν συνεχεία στο 88' με κεφαλιά του Ροντόν, έφερε το σκορ στα ίσια και πήρε το βαθμό, διατηρώντας το αήττητο με τον υπηρεσιακό Ντάρεν Μουρ στον πάγκο της. Μάλιστα, ο Τζαμαϊκανός έχει καταφέρει να πάρει περισσότερους βαθμούς (5) σε τρία παιχνίδια ως προπονητής των «μπάγκις» από όσους ο Άλαν Πάρντιου σε έντεκα (4).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.