Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Από 13.000 εισιτήρια σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πρότεινε η αστυνομία

Από 13.000 εισιτήρια σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πρότεινε η αστυνομία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2018 16:46
Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η πρόταση της αστυνομίας για 13.000 εισιτήρια σε κάθε μια εκ των φιναλίστ απορρίφθηκε από τις δύο ομάδες. Έθεσε θέμα ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ.

Η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/4) χωρίς να προκύψει κάποια απόφαση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ΕΠΟ πρότεινε να δοθούν από 22.000 εισιτήρια σε κάθε φιναλίστ, ωστόσο η αστυνομία, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας εισηγήθηκε να δοθούν από 13.000 «μαγικά χαρτάκια» σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Η συγκεκριμένη πρόταση βρήκε αντίθετες τις δύο ομάδες, ωστόσο οι εκπρόσωποι της αστυνομίας επέμεναν στην πρόταση τους και η οριστική απόφαση θα παρθεί την Παρασκευή (27/4), σε νέα σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα σ’ όλους τους εμπλεκόμενους του τελικού.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της σύσκεψης, η πλευρά του Δικεφάλου του Βορρά έθεσε θέμα για το αν γίνεται ο τελικός να μην διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά ο πρόεδρος Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος ξεκαθάρισε πως είναι οριστική η απόφαση της έδρας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.