Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με το μυαλό στη… Ρώμη η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Με το μυαλό στη… Ρώμη η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/4/2018 16:43
Η Λίβερπουλ είχε το μυαλό στη ρεβάνς με τη Ρόμα και έμεινε στο 0-0 με την Στόουκ στο «Άνφιλντ», γνωρίζοντας 3η σερί απώλεια στο πρωτάθλημα. Φωνάζουν για πέναλτι στο φινάλε οι «κόκκινοι», που πάντως δεν κινδυνεύουν για την τετράδα.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Στόουκ στο «Άνφιλντ». Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες 0-0 και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας, με τους «κόκκινους» να στρέφουν πλέον την προσοχή τους στη ρεβάνς με την Ρόμα στο «Ολίμπικο».

Οι «πότερς» πήραν ένα βαθμό στη μάχη για την παραμονή, ωστόσο παραμένουν σε δυσχερή θέση και μάλλον δεν θα προλάβουν το... τρένο. Στον αντίποδα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν «σφράγισε» την παρουσία της στην τετράδα, ωστόσο θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να χάσει το σεντόνι από την 5η Τσέλσι. Ακόμα και αν ηττηθεί από τους «μπλε» στο Λονδίνο την επόμενη Κυριακή (6/5), της αρκεί να κερδίσει την Μπράιτον την τελευταία αγωνιστική (13/5) στο «Άνφιλντ», αφού υπερτερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία των Λονδρέζων (+43 έναντι +25 η διαφορά τερμάτων).

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τεράστια ευκαιρία του Σαλάχ (6’), ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Μπάτλαντ, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Χαμένο τετ-α-τετ είχε και ο Αλεξάντερ-Άρνολντ στο 21’, ενώ λίγο πριν το ημίχρονο (41') ο Ίνγκς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ, με τη φάση πάντως να είναι οριακή. Στον αντίποδα, η Στόουκ είχε δύο καλές στιγμές με Ντιούφ (20’) και Κράουτς (22’) όμως το 0-0 έμεινε ως το ημίχρονο.

Λίγα πράγματα στο δεύτερο μέρος, με την Λίβερπουλ να περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή, αδυνατώντας να απειλήσει με αξιώσεις. Η Στόουκ δεν άφηνε χώρους, κλείνοντας σωστά όλους τους διαδρόμους, ωστόσο στο 87’ στάθηκε τυχερή που ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι του Πίτερς μέσα στην περιοχή. Ένα λεπτό μετά (88’) η Στόουκ πήγε να «παγώσει» το «Άνφιλντ», όμως ο Σόουκρος δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, με το 0-0 να μένει ως το τέλος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.