Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πεντάρα η Άρσεναλ στο «αντίο» του Βενγκέρ

Πρέμιερ Λιγκ: Πεντάρα η Άρσεναλ στο «αντίο» του Βενγκέρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/5/2018 23:13
Η Άρσεναλ διέλυσε με 5-0 την Μπέρνλι στο τελευταίο παιχνίδι του Αρσέν Βενγκέρ στο «Έμιρειτς» και εξασφάλισε και μαθηματικά την 6η θέση που οδηγεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Εξαιρετική εμφάνιση από Μαυροπάνο.

«Θα μου λείψετε. Σας ευχαριστώ που είστε τόσο σημαντικό μέρος της ζωής μου» ήταν μερικά από τα λόγια του Αρσέν Βενγκέρ στον κόσμο της ομάδας. Ο Αλσατός τεχνικός κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο του «Έμιρειτς» και καθοδήγησε την Άρσεναλ σε εμφατική νίκη με 5-0 επί της Μπέρνλι. Έτσι, οι «κανονιέρηδες» «σφράγισαν» την 6η θέση και τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, εν αντιθέσει με την αντίπαλο της, που θα ξεκινήσει από τον 2ο προκριματικό.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος ξεκίνησε για δεύτερο παιχνίδι πρωταθλήματος στο βασικό σχήμα και ήταν ξανά εξαιρετικός, παίζοντας χωρίς να δείχνει κανένα σημάδι άγχους. Είχε 82% επιτυχία στις μεταβιβάσεις, ενώ κέρδισε και τις πέντε μονομαχίες που έδωσε στην περιοχή του.

Στο 14’ ο Ομπαμεγιάνγκ «έγραψε» το 1-0 έπειτα από ασίστ του Λακαζέτ, ο οποίος στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (54’) ο Κολάσινατς έκανε το 3-0 με άψογο τελείωμα, ενώ στο 64’ ο Ιβόμπι μπήκε και αυτός στον πίνακα των σκόρερ με όμορφο σουτ. Το… κερασάκι έβαλε στο 75ο λεπτό ο Ομπαμεγιάνγκ διαμόρφωσε το 5-0, έχοντας συμμετοχή σε 12 τέρματα τη φετινή σεζόν (8 γκολ, 4 ασίστ).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.