Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζήτησε μεταγραφές από το πρώτο ράφι ο Αζάρ

Ζήτησε μεταγραφές από το πρώτο ράφι ο Αζάρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2018 00:51
Ο Εντέν Αζάρ προειδοποίησε την Τσέλσι ότι εάν δεν κινηθεί για την απόκτηση μεγάλων ποδοσφαιριστών το καλοκαίρι τότε θα σκεφτεί σοβαρά αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους «μπλε».

Η Τσέλσι πραγματοποίησε αποκαρδιωτική χρονιά και τη νέα σεζόν δεν θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, πληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό τις αποτυχημένες μεταγραφικές επιλογές το περασμένο καλοκαίρι.

Ένα από τα μεγάλα ζητήματα των «μπλε» είναι το θέμα της παραμονής του Έντεν Αζάρ, ο οποίος δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία με τον σύλλογο για να ανανεώσει το συμβόλαιο του (λήγει το 2020). Όπως αποκαλύπτουν τα αγγλικά Μέσα, μεταξύ των οποίων και το «BBC», ο Βέλγος άσος ζήτησε από τον σύλλογο μεταγραφές από το… πρώτο ράφι προκειμένου η ομάδα να γίνει ξανά διεκδικήτρια του πρωταθλήματος.

Σε ερώτηση για το τι θα τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ο Αζάρ ήταν ξεκάθαρος: «Περιμένω νέους παίκτης την επόμενη σεζόν. Θέλω καλούς παίκτες γιατί θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα» δήλωσε ο 27χρονος, στέλνοντας μήνυμα στη διοίκηση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.