Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίχελ: «Σε συζητήσεις με τον Σρνα»

Μίχελ: «Σε συζητήσεις με τον Σρνα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2018 23:25
Τις συζητήσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ντάριο Σρνα επιβεβαίωσε με δηλώσεις του σε ουκρανικό μέσο ο Λούμπος Μίχελ.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (23/5) ο Ντάριο Σρνα, ο οποίος συζητά με τον ΠΑΟΚ το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, μίλησε σε ουκρανικό Μέσο (https://fresh-news.org) όπου επιβεβαίωσε τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές:

«Μπορώ να επιβεβαιώσω το γεγονός των συζητήσεων με τον Ντάριο Σρνα. Μέχρι τώρα μου είναι δύσκολο να πω πως θα καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις επαφές με τον Σρνα, θα γίνουν γνωστές αργότερα».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι συζητήσεις κύλησαν σε καλό κλίμα και ο 36χρονος Κροάτης δεξιός μπακ αναμένεται να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος άσος είχε πιαστεί ντοπέ τον Σεπτέμβρη για χρήση στεροειδών ουσιών (DHEA) και του επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού 11 μηνών από τα γήπεδα. Η ποινή του εκπνέει στις 23 Αυγούστου και έτσι –εφόσον φυσικά αποκτηθεί- δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στα πρώτα του επίσημα παιχνίδια στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Σρνα είχε 4 ασίστ σε 10 συμμετοχές τη φετινή σεζόν στην Σαχτάρ, από την οποία μένει ελεύθερος μετά από 15 χρόνια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.