Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Ιέρο στο Μουντιάλ η Ισπανία!

Με Ιέρο στο Μουντιάλ η Ισπανία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2018 15:04
Ο Φερνάντο Ιέρο είναι ο αντικαταστατής του Χουλέν Λοπετέγκι στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας, όπως ανακοίνωσε η Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της Εθνικής Ισπανίας μετά την απόφαση-βόμβα του προέδρου Λουίς Ρουμπιάλες να δείξει την πόρτα της εξόδου στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Χουλέν Λοπετέγκι μια ημέρα πριν την πρεμιέρα του Μουντιάλ.

Όπως ανακοίνωσε η Ισπανική Ομοσπονδία, αντικαταστάτης του θα είναι ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φερνάντο Ιέρο, ο οποίος διατελούσε χρέη αθλητικού διευθυντή στους «φούριας ρόχας».

Ο 50χρονος δεν έχει μεγάλη εμπειρία ως προπονητής. Τη σεζόν 2014-15 ήταν βοηθός του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ, ενώ τη σεζόν 2016-17 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Οβιέδο, από την οποία αποχώρησε στο φινάλε της χρονιάς μετά την αποτυχία της ομάδας να προκριθεί στα πλει-οφ ανόδου.

Ο Ιέρο έχει φορέσει 89 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας ως ποδοσφαιριστής (29 γκολ) και έχει δώσει το «παρών» σε τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα με τους «φούριας ρόχας» (1990, 1994, 1998, 2002)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.