Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Με Χιμπέρνιαν ή Ρούναβικ ο Αστέρας

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Με Χιμπέρνιαν ή Ρούναβικ ο Αστέρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/6/2018 16:51
Τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στη Χιμπέρνιαν από τη Σκωτία και την NSÍ Ρούναβικ από τις Νήσους Φερόε θα αντιμετωπίσει ο Αστέρας Τρίπολης στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Αστέρας Τρίπολης θα τεθεί αντιμέτωπος είτε με τη Χιμπέρνιαν, είτε με τη NSÍ Ρούναβικ, οι οποίες αναμετρώνται στο πρώτο προκριματικό γύρο. Το πιθανότερο σενάριο θέλει τους Αρκάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους με την ομάδα της Σκωτίας, που είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο.

Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει σε Σκωτία ή Ν. Φερόε στις 26 Ιουλίου ενώ η ρεβάνς θα γίνει στην Τρίπολη στις 2 Αυγούστου.

Η Χιμπέρνιαν που θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η αντίπαλος των Αρκάδων, τερμάτισε στην 4η θέση στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα, ενώ έφτασε ως τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Σκωτίας, όπου αποκλείστηκε από την Σέλτικ. Στον πάγκο της βρίσκεται ο πρώην πρωταθλητής Σκωτίας με τους Κέλτες, Νιλ Λένον, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα το 2016 και στην πρώτη του χρονιά οδήγησε τον σύλλογο ξανά στην 1η κατηγορία.

Η σκωτσέζικη ομάδα βρίσκεται στην 3η θέση της λίστας με τις περισσότερες κατακτήσεις πρωταθλημάτων (4), πίσω φυσικά από Ρέιντζερς και Σέλτικ. Αξίζει να σημειωθεί πως το 2016 σήκωσε το Κύπελλο Σκωτίας με διαφορά… 114 χρόνων από την τελευταία της κατάκτηση. Αποτελεί μια σκληροτράχηλη ομάδα, που όμως ήταν αρκετά συνεπής επιθετικά, αφού σκόραρε στους 34 από τους 38 συνολικά αγώνες πρωταθλήματος.

Από την άλλη, η Ρούναβικ τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα της νησιωτικής χώρας αλλά βγήκε στην Ευρώπη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου επί της Τόρσαβν (1-0). Φέτος βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας του εν εξελίξει πρωταθλήματος με ρεκόρ 8-2-4.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.