Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημα στη Ρόμα ο Κλάιφερτ

Επίσημα στη Ρόμα ο Κλάιφερτ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/6/2018 01:01
Ο Τζάστιν Κλάιφερτ είναι και επίσημα παίκτης της Ρόμα αφού ανακοινώθηκε από την ιταλική ομάδα για τα επόμενα πέντε χρόνια! Στα 17,25 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Ακόμα μια μεταγραφή ολοκλήρωσε η Ρόμα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζάστιν Κλάιφερτ. Ο γιος του σπουδαίου Πάτρικ Κλάιφερτ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ολοκληρώνοντας την μετακίνηση του από τον Άγιαξ.

Τη φετινή σεζόν ο 19χρονος εξτρέμ είχε 11 γκολ και 5 ασίστ σε 36 παιχνίδια με τη φανέλα του «Αίαντα», ενώ μετράει μια συμμετοχή με την Εθνική Ανδρών της Ολλανδίας.

Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, η ιταλική ομάδα θα πληρώσει 17.25 εκατομμύρια ευρώ στον Άγιαξ, ενώ υπάρχει ένα μπόνους επίτευξης στόχων ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Επιπρόσθετα, ο Αίαντας διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%, το οποίο θα ισχύσει εάν η Ρόμα κάνει δεκτή πρόταση μεγαλύτερη των 25 εκατ. ευρώ. Υπάρχει ακόμα ένας περιορισμός που θέλει τον Άγιαξ να μην μπορεί να λάβει ποσό μεγαλύτερο των 4 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, η Ρόμα… αντάλλαξε γκολκίπερ με την Μπολόνια. Ο Πολωνός Λούκας Σκορούπσκι μετακομίζει βόρεια ενώ τον αντίθετο δρόμο ακολούθησε ο Αντόνιο Μιράντε. Ο Ιταλός γκολκίπερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.