Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θύμα απαγωγής ο πατέρας του Μίκελ πριν το ματς με Αργεντινή!

Θύμα απαγωγής ο πατέρας του Μίκελ πριν το ματς με Αργεντινή!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/7/2018 17:19
Λίγες ώρες πριν τον κρίσιμο ματς με την Αργεντινή, ο Τζον Όμπι Μίκελ έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, αφού ενημερώθηκε ότι ο πατέρας του κρατούνταν όμηρος υπό την απειλή όπλου!

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε πριν τον τελικό πρόκρισης ανάμεσα σε Νιγηρία και Αργεντινή στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Μιλώντας στον «Guardian», ο αρχηγός της Εθνικής Νιγηρίας, Τζον Όμπι Μίκελ αποκάλυψε πως λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα ενημερώθηκε ότι ο πατέρας του έπεσε θύμα απαγωγής. Ο ίδιος, όμως, δεν άφησε την εθνική του:

«Έπαιξα στο ματς ενώ ο πατέρας μου ήταν στα χέρια απαγωγών. Έπρεπε να ξεπεράσω το τραύμα. Με πήραν τηλέφωνο τέσσερις ώρες πριν τη σέντρα και μου είπαν τι συνέβη. Ήμουν σοκαρισμένος και έπρεπε να πάρω απόφαση για το αν ήμουν έτοιμος πνευματικά για να αγωνιστώ. Όμως δεν μπορούσα να απογοητεύσω 180 εκατομμύρια Νιγηριανούς. Μου είπαν ότι θα τον πυροβολούσαν επί τόπου αν το έλεγα σε οποιονδήποτε ή ενημέρωνα τις αρχές. Δεν ήθελα να το συζητήσω με τον προπονητή. Ευτυχώς ο πατέρας μου ελευθερώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας. Αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μίκελ.

Οι απαγωγείς κάλεσαν για λύτρα ζητώντας 10.000.000 Ν (21.000 λίρες), αλλά η αστυνομία έδρασε ταχύτατα και αποτελεσματικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.