Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Βόμβα» Αζάρ: «Ήρθε η στιγμή να φύγω από την Τσέλσι, ξέρετε που θέλω να πάω»

«Βόμβα» Αζάρ: «Ήρθε η στιγμή να φύγω από την Τσέλσι, ξέρετε που θέλω να πάω»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/7/2018 20:58
Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Τσέλσι εξέφρασε ο Έντεν Αζάρ, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Φωτιά στα σενάρια αποχώρησης του από την Τσέλσι έβαλε ο ίδιος ο Έντεν Αζάρ. Μετά το φινάλε του αγώνα του Βελγίου με την Αγγλία (2-0) για την 3η θέση του Μουντιάλ, ο Βέλγος αστέρας αποκάλυψε πως ήρθε ο καιρός να αποχωρήσει από τους «μπλε» . Ο ίδιος μάλιστα «φωτογράφησε» την ομάδα που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του και αυτή δεν είναι άλλη από την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Μετά από 6 υπέροχα χρόνια στην Τσέλσι, ίσως ήρθε η στιγμή να ανακαλύψω κάτι καινούργιο. Μπορώ να αποφασίσω αν θέλω να μείνω ή να φύγω από την Τσέλσι, όμως η ομάδα θα πάρει την τελική απόφαση. Ξέρετε τον προορισμό που επιθυμώ», δήλωσε ο Αζάρ, ο οποίος έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές ότι ονειρεύεται να αγωνιστεί στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι η «βασίλισσα» απέκλεισε το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Νεϊμάρ και έτσι ο Έντεν Αζάρ μοιάζει ο επικρατέστερος προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται η Ρεάλ να κινηθεί για να αποκτήσει «πακέτο» τους Αζάρ και Κουρτουά από την Τσέλσι. Ο Βέλγος πορτιέρο και στενός φίλος του Αζάρ, έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στη Μαδρίτη όπου βρίσκεται η οικογένεια του και βελγικά Μέσα αναφέρουν πως έχει ήδη συμφωνήσει με την Ρεάλ για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 13 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.