Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντάλιτς: «Εάν το πάρει η Κροατία, θα γίνει παγκόσμιος σεισμός»

Ντάλιτς: «Εάν το πάρει η Κροατία, θα γίνει παγκόσμιος σεισμός»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/7/2018 00:55
Ηρεμία, ξεκούραση και να απολαύσουν τον τελικό ζήτησε από τους παίκτες του ο Ζλάτκο Ντάλιτς ενόψει της αναμέτρησης με την Γαλλία στο «Λουζνίκι». «Αν το σηκώσουμε, θα προκληθεί παγκόσμιος σεισμός», τόνισε.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, μίλησε για τον αυριανό (15/7, 18:00) τελικό του Μουντιάλ με αντίπαλο τη Γαλλία, τονίζοντας πως αυτός είναι ο πιο σπουδαίος αγώνας της ζωής τους. Ο ίδιος αναφέρθηκε στον παράγοντα κούραση (σ.σ. η Κροατία έχει παίξει τρεις παρατάσεις) ωστόσο πρόσθεσε πως όλοι στην ομάδα έχουν ψυχική δύναμη για να ξεπεράσουν τις αντιξοότητες:

«Μόνο ηρεμία και ξεκούραση. Αυτά είναι τα όπλα μας για τον τελικό. Και έχουμε μεγάλη ψυχική δύναμη, για να ξεπεράσουμε τις όποιες αντιξοότητες. Δείτε που ήμασταν τον Νοέμβριο, σε πόσο κακή κατάσταση ήταν η Εθνική και τώρα βρισκόμαστε στον τελικό του Μουντιάλ. Εάν το σηκώσουμε κιόλας, θα προκληθεί παγκόσμιος σεισμός και θα το πανηγυρίσουμε πιο έξαλλα από τους Αργεντινούς και τους Βραζιλιάνους.

Το τελευταίο πράγμα πάντως που θα πω στους παίκτες μου, θα είναι να μπουν στο ματς και να το ζήσουν, να απολαύσουν αυτή τη μοναδική στιγμή και να μην μας απασχολεί ποιος είναι ο αντίπαλος. Είναι η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μας! Ακόμη και γι' αυτούς που έχουν κατακτήσει το Champions League. Αυτός είναι ο πιο σπουδαίος αγώνας για εμάς και για τον λαό της Κροατίας. Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε την πατρίδα μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εάν αποτύχουμε, θα συγχαρούμε τον αντίπαλο μας
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.