Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπογράφει στην Λίβερπουλ με ποσό ρεκόρ ο Άλισον

Υπογράφει στην Λίβερπουλ με ποσό ρεκόρ ο Άλισον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2018 19:54
Η Λίβερπουλ ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Ρόμα για την απόκτηση του Άλισον, με το ποσό της μεταγραφής για τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ να αγγίζει τα 75 εκατ. ευρώ!

Τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Άλισον να θεωρείται παίκτης της Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» τα βρήκαν με την Ρόμα για την απόκτηση του 25χρονου Βραζιλιάνου γκολκίπερ, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στο Μέρσεσάϊντ για να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά και τα ιταλικά Μέσα, το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 75 εκατ. ευρώ (70+5 ως μπόνους) και αποτελεί νέο ρεκόρ για την απόκτηση τερματοφύλακα. Υπενθυμίζεται ότι οι «κόκκινοι» έχουν και το ρεκόρ για την ακριβότερη αγορά αμυντικού, αποκτώντας τον Φαν Ντάικ έναντι του ποσού ρεκόρ των 84,5 εκατ. ευρώ!

Το deal είναι εξαιρετικό για την Ρόμα, η οποία απέκτησε τον Άλισον το 2016 από την Ιντερνασιονάλ έναντι 7,5 εκατ. ευρώ. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, το πρώτο όνομα που έχει ακουστεί στον ιταλικό Τύπο είναι αυτό του πρώην πορτιέρο του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν, ενώ εξετάζονται και οι περιπτώσεις των Γιάσπερ Σίλεσεν και Αλφόνς Αρεολά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.