Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεκτή η έφεση της Μίλαν, κανονικά στο Γιουρόπα Λιγκ!

Δεκτή η έφεση της Μίλαν, κανονικά στο Γιουρόπα Λιγκ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2018 14:52
Η Μίλαν θα αγωνιστεί κανονικά τη νέα σεζόν στην Ευρώπη αφού το CAS έκανε δεκτή την έφεσή της που της απαγόρευε την συμμετοχή της λόγω παραβάσεων των διατάξεων του Financial Fair Play.

Στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα αγωνιστεί η Μίλαν, αφού η έφεσή της για την πρωτόδικη απόφαση της UEFA που της απαγόρευε την συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έγινε δεκτή.

Η επιτροπή του Σώματος Οικονομικού Ελέγχου Συλλόγων της UEFA είχε επιβάλει ποινή αποκλεισμού στους «ροσονέρι» για παραβάσεις των διατάξεων του Financial Fair Play και οι άνθρωποι του συλλόγου προσέφυγαν στο CAS. Παρά τις εκτιμήσεις των ιταλικών Μέσων ότι οι πιθανότητες για ανατροπή ήταν μηδενικές, το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε την ιταλική ομάδα, που θα δώσει κανονικά το «παρών» στους ομίλους.

Η απόφαση φυσικά προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων, αφού η Αταλάντα, που είχε πάρει τη θέση της Μίλαν στους ομίλους, θα ριχτεί κανονικά στη μάχη των προκριματικών την ερχόμενη εβδομάδα όπου θα αντιμετωπίσει την Σαράγιεβο. Παράλληλα, η Φιορεντίνα, που θα αντιμετώπιζε τους Βόσνιους στα προκριματικά, έμεινε εκτός Ευρώπης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.