Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντε Λαουρέντις: «Γέροι οι Μπενζεμά και Ντι Μαρία, ακριβός ο Καβάνι»

Ντε Λαουρέντις: «Γέροι οι Μπενζεμά και Ντι Μαρία, ακριβός ο Καβάνι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2018 16:08
Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις αναφέρθηκε στα μεταγραφικά της ομάδας, ξεκαθαρίζοντας πως ο σύλλογος δεν θα κινηθεί για τους «γέρους» Καρίμ Μπενζεμά και Άνχελ Ντι Μαρία, ενώ απέκλεισε και τα σενάρια για τον Έντισον Καβάνι.

Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό της Νάπολι έδωσε ο Αουρέλιο ντε Λαουρέντις. Ο ιδιοκτήτης των «παρτενοπέι» αναφέρθηκε σ’ όλα τα μεταγραφικά ζητήματα του συλλόγου, αποκλείοντας με… ιδιαίτερο τρόπο τα σενάρια ιταλικής εφημερίδας ότι η ομάδα ενδιαφέρεται για τους Καρίμ Μπενζεμά και Άνχελ Ντι Μαρία:

«Λέγονται πολλά ψέματα στις εφημερίδες. Το δημοσίευμα της Corriere dello Sport είναι γελοίο. Ντι Μαρία και Μπενζεμά; Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο… Με όλο το σεβασμό, γιατί να κινηθούμε για δύο γέρους; Δεν είμαι υποχρεωμένος να ικανοποιώ τις επιθυμίες του κόσμου. Τους σέβομαι αλλά πρέπει να μας αφήσουν να κάνουμε με ηρεμία τη δουλειά μας», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Νάπολι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις φήμες για επιστροφή του Έντισον Καβάνι στο «Σαν Πάολο»:

«Καβάνι; Παίρνει 20 εκατομμύρια μεικτά ανά δύο μήνες. Είναι σπουδαίος παίκτης αλλά δεν πιστεύω ότι μπορούμε να καλύψουμε τέτοιες απαιτήσεις. Εάν με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε ότι είναι διατεθειμένος να πάρει τα μισά χρήματα ώστε να προσαρμοστεί στη μισθολογική διάρθρωση της ομάδας, τότε ναι. Βλέπετε, το Κατάρ βρίσκεται πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν».

Όσον αφορά τα άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί για την Νάπολι, ο Ντε Λαουρέντις ανέφερε: «Φαλκάο; Δεν ισχύει. Δεν σκοράρει πια. Υπέγραψε ο Σαμπαλί; Ψευδής είδηση. Είναι τραυματίας, πως μπορούμε να υπογράψουμε τραυματία παίκτη; Ντ' Αμπρόσιο; Δεν θα έρθει»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.