Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Με Σπαρτάκ Μόσχας ο ΠΑΟΚ, αν περάσει τη Βασιλεία

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Με Σπαρτάκ Μόσχας ο ΠΑΟΚ, αν περάσει τη Βασιλεία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2018 13:25
Το εμπόδιο της Σπαρτάκ Μόσχας θα κληθεί να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ εφόσον φυσικά προκριθεί εις βάρος της Βασιλείας.

Η Σπαρτάκ Μόσχας θα είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», εφόσον φυσικά ξεπεράσει το εμπόδιο της Βασιλείας στον 2ο προκριματικό, θα βρει στο δρόμο του τη ρωσική ομάδα

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί το διήμερο 7-8 Αυγούστου στο γήπεδο της Τούμπας και ο επαναληπτικός στην Μόσχα στις 14 του ίδιου μήνα.

Το προφίλ της Σπαρτάκ:

Την περσινή χρονιά, η Σπαρτάκ Μόσχας τερμάτισε στην 3η θέση του ρωσικού πρωταθλήματος, συγκεντρώνοντας 56 βαθμούς. Συνολικά είχε 16 νίκες, οκτώ ισοπαλίες και έξι ήττες, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2016, ο 54χρονος Ιταλός Μάσιμο Καρέρα. Υπό τις οδηγίες του, η Σπαρτάκ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα Σούπερ Καπ Ρωσίας.

Από το ρόστερ της παρελθόν αποτελούν σε σχέση με την σεζόν που ολοκληρώθηκε, τρεις παίκτες. Ο λόγος για τους Αλεξάνταρ Ζούεφ (Ροστόφ), Σερντάρ Τάσκι (ελεύθερος) και Μάρκο Πάσαλιτς (λήξη δανεισμού). Στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ανακοίνωσε τους Σαμουέλ Ζιζότ (Γάνδη) και Αλεξάντρ Τασάεφ (Διναμό Μόσχας).

Ο παίκτης που ξεχωρίζει στη Σπαρτάκ Μόσχας είναι ο Ολλανδός, Κουΐνσι Προμς. Ο 25χρονος αποτελεί τον ηγέτη της στην μεσοεπιθετική γραμμή, όπου μετράει συνολικά 128 συμμετοχές από το 2014, έχοντας 64 γκολ και 33 ασίστ. Στο ρόστερ της ξεχωρίζει επίσης η παρουσία των Λουίς Αντριάνο, Ζε Λουίς, Ντενίς Γκλουσακόφ, Ρομάν Ζόμπνιν, Φερνάντο και του έμπειρου Αλεξάντρ Σαμέντοφ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.