Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Βέρντερ Βρέμης ο Καπίνο

Στην Βέρντερ Βρέμης ο Καπίνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/8/2018 16:45
Η Βέρντερ Βρέμης ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Στέφανου Καπίνο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια με την γερμανική ομάδα.

Παίκτης της Βέρντερ Βρέμης είναι και επίσημα ο Στέφανος Καπίνο. Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

O 24χρονος τερματοφύλακας, που στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ, επιστρέφει στην Μπουντεσλίγκα ύστερα από μία τριετία, καθώς τη σεζόν 2014-15 έπαιξε στη Μάιντς. Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, αυτό φέρεται ότι αγγίζει τις 300 χιλιάδες ευρώ που μαζί με τα μπόνους μπορεί να φτάσει το 1 εκατομμύριο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της Βέρντερ Βρέμης, ενός συλλόγου με μακρά παράδοση και υπέροχους φιλάθλους. Ύστερα από την παρουσία μου στη Μάιντς, ήταν ξεκάθαρο πως κάποια στιγμή ήθελα να επιστρέψω στη Γερμανία και την Bundesliga. Γι' αυτό το λόγο θεώρησα εξαιρετική ευκαιρία τη μετακίνησή μου στη Βέρντερ, ύστερα από τις τελευταίες στάσεις σε Ελλάδα και Αγγλία. Υπάρχουν κι άλλοι τερματοφύλακες στην ομάδα και είμαι βέβαιος πως όλοι θα βοηθήσουμε την ομάδα τόσο στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια, προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της», δήλωσε ο Καπίνο μετά την υπογραφή του συμβολαίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.